Barnteater, Ankensteins monster

Arena/Plats:
Kategori: Musik, teater och nöje

Barn- och familjeföreställning från 4-9 år. Ca 40 min.
Musiken är arrangerad och inspelad av Fredrik Arvidsson och Klas Backman. Manus är skrivet av Anders Lindahl och Tomas Strömberg.
Folkets Hus och Parker i samarbete med Riksteatern.

Det var en gång en mycket ensam doktor som bestämde sig för att bygga en kompis.
Ankensteins Monster är en vacker, spännande och rolig mikromusikal för alla som inte är som alla andra. För alla som ibland är ensamma, som ibland har galna idéer och som ibland försöker förverkliga dem. För alla som har ett monster i garderoben, på taket till sitt laboratorium eller någonstans djupt inom sig. Hjälp Doktor Ankenstein och hans monster att välja bort onödiga kroppsdelar, bygga ett monster och lära sig leva med en sladd i magen. Bemästra den elektriska dansen och sist men inte minst, lär dig världens mest irriterande lek. - Vi får hoppas att det finns kloka och nyfikna hjärnor i publiken, för Ankenstein och Monstret kan behöva deras tankar, idéer, röster och muskler innan historien är slut.
Möt Ayla Kabaca som monster ochAnders Lindahl som Doktor Ankenstein. Ayla Kabaca är känd för många barn och unga som bland annat programledare i Bolibompa, Barnens allsång på Skansen; samt ett flitigt samarbete med landets ledande orkestrar. Hon har tidigare turnerat med Folkets Hus och Parker. Anders Lindahl är skådespelare, programledare, manusförfattare och har regisserat föreställningen. Anders turnerade senast 2012 med årets vildaste musiktävling, Djurovision Song Contest.

Kontaktinformation

Telefonnummer
04992 049920022
Kontaktperson
Gunnar Berlevik

Bra att veta

Prisinformation
Entré 20:-

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Personlig service får du från någon av våra turistbyråer i Småland.

Hitta din lokala turistbyrå