Rickard Söderberg är Gaytenor

Område: Mönsterås
Arena/Plats: Parkskolans aula
Kategori: Evenemang, Musik, teater och nöje
Datum: Söndag 25 feb 2018

Med en kombination av svärta och glimt i ögat kommer operasångaren Rickard Söderberg att lotsa publiken genom en scenshow med allt från opera och musikal till pop och schlager. Han förknippas idag i hög grad med sitt brinnande samhällsengagemang - hör honom berätta personligt om bakgrunden till några av sina mest omtalade debattinlägg.
"När jag vadar mej genom homofob dynga låtsas jag ibland att jag är superhjälten Gaytenor. Hans superkraft är sång, och hans hemliga vapen snällhet. Så nu sätter jag på mej hans fladdrande cape och drar på turné" säger Rickard Söderberg.

Rickard Söderberg studerade vid OperaAkademiet i Köpenhamn och har gjort en rad roller exempelvis titelrollerna i Monteverdis L’Orfeo, J. C. Bachs Temistocle, Mozarts Idomeneo och Monteverdis L’Orfeo. Söderberg är idag lika uppmärksammad för sin sång som för sin aktivism och sitt engagemang i samhällsdebatten, något han plockat med sig in i rampljuset via medverkan i folkära program som Sommar i P1, Körslaget, Let’s Dance och Melodifestivalen. 2016 vann han dessutom tidningen QX pris som årets HBT-person och ledde det mycket uppskattade ”Gatans kör” på SVT.
Köp biljetter hos COOP i Mönsterås eller via telefon 070-6813416

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
25 Feb
Söndag 25 feb 2018 19:00 - 21:00 Parkskolans aula

Kontaktinformation

Kontaktperson
Mönsterås-Blomstermåla teaterförening

Bra att veta

Prisinformation
250 kr (med scenpass 200 kr) För biljettinformation till föreställningen den 2018-02-25, kontakta Mönsterås-Blomstermåla Teaterförening.

Karta


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Personlig service får du från någon av våra turistbyråer i Småland.

Hitta din lokala turistbyrå